سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Tue 30 Apr 2024
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری فراساحل با ما تماس بگیرید
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت فراساحل با ما تماس بگیرید
    باشگاه خبری فراساحل؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت فراساحل ایران و جهان
Breaking News
گزارش ویژه دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۳:۵۱:۱۸

بازار ال‌ان‌جی جهان ۲۰۲۴ به توازن می‌رسد

باشگاه خبری فراساحل: گروه صنعتی سدیگاز (Cedigaz) پیش بینی کرد که بازار گاز طبیعی مایع شده (ال ان جی) حداقل تا سال ۲۰۲۴ به توازن نمی‌رسد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از نشریه تخصصی پلاتس، گروه صنعتی سدیگاز واقع در پاریس اعلام کرد که با توجه به افزایش عرضه ال‌ان‌جی در جهان انتظار نمی‌رود بازار ال‌ان‌جی حداقل تا سال ۲۰۲۴ به توازن برسد. سدیگاز روز پنجشنبه (۲۳ شهریور ماه) در تازه‌ترین پیش‌بینی خود از بازار گاز و ال‌ان‌جی جهان اعلام کرد: ظرفیت کلی تولید ال‌ان‌جی تا سال ۲۰۲۱ با ۶۰ درصد افزایش به ۳۸۷ میلیون تن در سال خواهد رسید. براساس این برآورد، تقاضا برای ال‌ان‌جی به همراه افزایش عرضه، افزایش می‌یابد اما مازاد عرضه در بازار به وجود خواهد آمد.در صورتی که برنامه‌های افزایش تولید ال ان جی در نقاط مختلف برای نمونه در پروژه «فورچونا FLNG» گینه استوایی طبق برنامه پیش رود، و همچنین تأسیسات تولید ال‌ان‌جی در مناطقی مانند مصر و یمن دوباره فعال شود، توازن بازار حداقل تا سال ۲۰۲۳ یا حتی ۲۰۲۴ محقق نخواهد شد.

آژانس بین المللی انرژی هم در ماه ژوئن در تازه‌ترین چشم انداز کوتاه مدت انرژی خود اعلام کرد که مازاد عرضه ال‌ان‌جی حداقل تا سال ۲۰۲۲ ادامه خواهد داشت. براساس پیش‌بینی سدیگاز، بیشترین عرضه ال ان جی در بازه زمانی سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ متعلق به استرالیا خواهد بود. پس از سال ۲۰۲۱، در صورتی که پروژه تازه‌ای در این بخش تعریف نشود، از رشد تولید اندکی کاسته می‌شود که دلیل آن تأسیسات قدیمی در جنوب شرق آسیا و محدودیت منابع در مناطقی مانند ترینیداد و توباگو، امارات متحده عربی، عمان، الجزایر، اندونزی و مالزی خواهد بود. با این اوصاف در حدود سال ۲۰۲۴ و در صورتی که تأسیسات جدید ال ان جی به بهره‌برداری نرسند، شکافی بین عرضه و تقاضا در بازار ایجاد خواهد شد. به گفته سدیگاز، در این شرایط، باید طرح‌های جدیدی وارد بازار شوند تا بتوانند پاسخگوی تقاضای رو به رشد در دوره پس از ۲۰۲۴ باشند.



  کد خبر : 4484
  ارتباط با سردبیر : info@opc.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «OPC» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «OPC» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :